FCC-Segell-banner4
La Galeria Elvira González prorroga l\'exposició d\'Olafur Eliasson

Exposicions

La Galeria Elvira González prorroga l'exposició d'Olafur Eliasson

bonart madrid - 15/04/18
Baner_HaPicasso_Bonart_360x3562Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
La Galeria Elvira González de Madrid prorroga fins al pròxim 28 d'abril l'exposició "Una mirada al que vindrà" d'Olafur Eliasson. La mostra, que constitueix la seva tercera individual a la galeria, inclou obres en què l'artista islandès-danès explora les vies de percepció de l'espectador amb la llum i el moviment i la seva interacció amb les obres i l'espai.

Segons paraules de l'artista, Echo Activity, l'obra creada específicament per a aquesta exposició, "ens ofereix una visió de nosaltres mateixos des de fora i veure a un mateix d'aquesta manera implica veure com a part del món. El fet de prendre consciència que estem en l'espai marca la diferència, ens fa conscients que tenim una responsabilitat. Abans d'actuar tenim una idea. Però abans de la idea, hi ha un espai: l'espai on el conegut i el desconegut es troben. És incert, desestructurat i obert. Aquí és on ens adonem que la realitat és relativa, que podem canviar el que és real, i llavors podem llançar una mirada al que vindrà".

Eliasson descriu algunes de les seves obres com "instal·lacions experimentals", i el seu treball abasta des de fotografia, escultura, dibuix i vídeo, fins a importants projectes per a espais públics i edificis.

Des de l'inici de la seva carrera en els anys 90, l'artista ha mostrat enorme interès en projectes de sensibilització sobre l'ús de recursos naturals o el canvi climàtic utilitzant-los com inspiració per a la seva creació artística. Així en el 2012, al costat de l'enginyer solar Frederik Ottesen, va fundar Little Sun, projecte social amb la missió de contribuir amb energia neta i sostenible a regions sense electricitat a la regió de l'Àfrica subsahariana.

A la imatge, Olafur Eliasson en l'exposició Una mirada a lo que vendrá. Foto: Cuauhtli Gutiérrez. Cortesia de la Galeria Elvira González.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022