BannerFCC_Bonart

Notícies

L’Ajuntament de Girona se suma de nou a la Revetlla de Sant Jordi

bonart girona - 19/04/18
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
Durant el vespre del dia 20 d’abril, les biblioteques de Girona oferiran propostes literàries i culturals per a tothom amb motiu de la sisena edició del projecte Revetlla de Sant Jordi, impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i en què col·labora l’Ajuntament de Girona.

Les activitats programades per les biblioteques van des de clubs infantils de lectura oberts a tothom, sessions de recomanacions de llibres per a petits i joves i tertúlies fins a tasts de vins literaris o punxades de recomanacions musicals. Es podrà començar a gaudir de les activitats a partir de les 18.45 h, amb una sessió de recomanacions literàries a la biblioteca Ernest Lluch, i l’últim acte tindrà lloc a la biblioteca Carles Rahola a les 22 h, amb una xerrada on diferents conductors i conductores de clubs de lectura recomanaran títols als assistents.

En l’edició de 2017 van participar 7.500 persones a les 214 activitats programades que van organitzar les biblioteques d’arreu de Catalunya que es van sumar al projecte.

Podeu consultar la programació de les biblioteques de Girona aquí.

 

Et poden
Interessar
...