Expo Josep Coll 2022 baner
Mural de Lluís Bussé a la nova Terminal E del Port

Notícies

Mural de Lluís Bussé a la nova Terminal E del Port

bonart barcelona - 24/04/18
220317_Verdu_Bonart-180x180180x180
Nou Mural a la nova Terminal E (Moll Adossat del Port de Barcelona): Skyline, obra de Lluís Bussé. És una composició de 27 metres d’amplada per 10 metres d’alçada, hi ha al voltant de 4000 fotografies, disposades en 50 vidres impresos en alta resolució.

Skyline ha suposat un repte enorme i s'hi poden trobar fotografies de Carnival Corporation & PLC, dels diferents equips de l’obra, i també moltes fotografies de Barcelona que he fet jo (El Parc Güell, El Museu del Disseny, Les Rambles, La Pedrera, El Port, El Mercat de Boqueria, etc.)

El 19 d’abril de 2018 es va presentar  la nova Terminal E ubicada al Moll Adossat del Port de Barcelona. La terminal d’última generació compta amb 12.500 metres quadrats i dos pisos. Està previst inaugurar-la el 5 de maig del 2018. De moment el nom que tindrà és un misteri.

La terminal pot acollir la nova classe de vaixells de creuer verds de propera generació de Carnival Corporation & PLC, que estaran completament operats amb gas natural liquat (GNL), el combustible fòssil més net del món. Les especificacions de disseny i construcció de la terminal són altament eficients quant a consum d’energia.

A la imatge, Skyline (detall del mural).

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig