17 juliol 2012
Concursos Mataró

Josep Muñoz i Manel Recio, guanyadors de la Beca Mataró 2012

bonart

El Consell de Direcció de Can Xalant ha seleccionat el projecte Mataró. Arquitectura de referència dels arquitectes Josep Muñoz i Pérez i Manel Recio i Torres com a guanyador de la Beca Mataró 2012.?La Beca Mataró, que es convoca anualment, està dirigida a creadors i investigadors de Mataró per a desenvolupar un projecte d’arts visuals en qualsevol format o suport, o un treball de recerca teòric en l’àmbit de les arts visuals (exposició, publicació, material docent, etc.) amb la condició que el projecte se centri en la ciutat de Mataró.??El projecte guanyador Mataró. Arquitectura de referència pretén realçar l’arquitectura de la ciutat de Mataró i el treball dels seus arquitectes, a partir de la recerca d’edificis per tota la ciutat i els seus possibles referents històrics dels grans mestres de l’arquitectura.??El projecte vol obrir les portes de l’arquitectura a tots els mataronins i valorar el treball realitzat per múltiples arquitectes, mitjançant unes banderoles col·locades estratègicament a les proximitats dels edificis escollits, que mostrarien, per una banda, la fotografia d’aquests edificis, i per l’altra, la fotografia de l’arquitectura de referència.

Etiquetes: · · ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies