26 juliol 2012
Notícies Barcelona

Inauguració d’un nou espai gastronòmic a la Casa Milà: el Cafè de la Pedrera

bonart

Coincidint amb el seu centenari, la Casa Milà, coneguda tradicionalment com la Pedrera, disposa d’un nou espai gastronòmic situat a l’entresol d’aquest emblemàtic edifici del Passeig de Gràcia de Barcelona. El Cafè de la Pedrera recupera l’esperit obert a la ciutat de les antigues fondes, una invitació per prendre un cafè, fer l’aperitiu, dinar, berenar, sopar o fer una copa. Un nou ambient on els barcelonins i visitants podran gaudir pausadament de l’arquitectura gaudiniana i assaborir o descobrir la gastronomia de Barcelona i la cuina del país. Laie és l’empresa que gestiona aquest espai. El seu equip de cuina, liderat pel xef executiu David Agut, ha dissenyat la carta amb l’assessorament de la Fundació Alícia, centre de recerca en cuina i cultura de l’alimentació, amb vocació social i que depèn de la Fundació CatalunyaCaixa. La carta del Cafè de la Pedrera és un recull de la tradició culinària de la ciutat, especialment la Barcelona Modernista, i un aparador amb els plats més emblemàtics de la cuina catalana.

Etiquetes: ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies