20 novembre 2017
Concursos Badalona

El barceloní Francisco Salas s’endú el 1er premi del XVI Certamen “Zurbarán”

bonart

La setzena edició del Certamen Internacional de Pintura “Zurbarán” 2017 premia l’obra Irene sobre ronda blau, del barceloní Francisco Sales Quesada, “per la seva perfecció en la tècnica i domini del traçat”. Aquest concurs, organitzat per l’Associació Cultural Extremenya “Zurbarán” de Badalona en el marc de la seva XVII Setmana Cultural, va fer l’acte de lliurament de premis el 18 de novembre. La cita va retre homenatge a l’il·lustre pintor extremeny Francisco de Zurbarán en el 353º aniversari de la seva mort.

En total, s’han presentat 49 propostes artístiques i el jurat, integrat per experts de reconeguda solvència en el camp de la pintura, la cultura i l’art, va determinar les obres i autors vencedors després d’una llarga i complicada deliberació a porta tancada, valorant la qualitat del dibuix, la barreja de colors i el missatge que transmeten. Com a novetat d’aquesta 16a edició, el certamen ha comptat per segon any consecutiu amb el guardó “Premi Ciutat de Badalona”, dotat amb 500 € i atorgat per l’Ajuntament de la localitat amfitriona que ha recaigut sobre Francisco Abel Villarino amb l’obra Molino abandonado en Medina (a la foto).

 

Etiquetes: ·

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscripció edició en paper

50 € i l'edició digital gratuïta
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE

Subscripció edició digital

Rep la revista digital des de 25 €
4 números a l'any

SUBSCRIU-TE
agenda
d’exposicions
catalunya, catalunya nord,
illes balears, país valencià,
andorra i aragó
bonart revista bonart actualitat bonart gestora bonart agenda
a dalt

c_Riera d'Oix, 12_17003 Girona_ 034 972 21 84 38 / 677 51 82 96

Política de privacitat   Política de cookies