BANNER MY BESTYS 7

Deiak

Convocatòria Premi de Fotografia 2023 de la Fundació Vila Casas

El col·leccionista absent III. Rafel G. Bianchi Premiat: Premi de Pintura 2022
Convocatòria Premi de Fotografia 2023 de la Fundació Vila Casas
bonart barcelona - 20/12/22

La Fundació Vila Casas convoca el seu Premi de Fotografia 2023. En aquesta convocatòria podran participar els i les artistes majors de 18 anys amb una fotografia inèdita o, en el cas d’una sèrie, amb una composició de màxim tres imatges.

Les obres hauran de ser originals i no podran haver estat exposades públicament amb anterioritat. La participació en aquest premi suposa la total acceptació d’aquestes bases i la conformitat amb la decisió del jurat. 

El tema serà lliure i per al visionat i la possible selecció de les obres per part del jurat, les persones participants es podran inscriure del 9 al 31 de gener. 

D’entre les fotografies rebudes, el jurat n’efectuarà una selecció, que s’exposarà a la sala d’exposicions temporals del Museu Palau Solterra entre el 29 d’abril i el 18 de juny del 2023, i de la qual s’editarà un catàleg.

Finalment, el jurat – format per Sophie Köhler, Laura Terré, Rafael Tous, Antoni Vila Casas, Antonio Sagnier, Àlex Susanna i Natàlia Chocarro– atorgarà el primer i segon premis d’entre les obres finalistes.

Les dues obres, premiades amb 6.000 € i 3.000 €, seran exposades en el museu corresponent.

El guanyador o guanyadora del primer premi realitzarà una exposició individual en el Museu Can Framis (Barcelona), en el termini màxim d’un any des de la data de lliurament del premi. 

Més informació sobre les bases de la convocatòria 

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Interesatuko
zaizu
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88