Aviso legal

Clàusula rgpd per al compliment del deure informatiu i obtenció del consentiment a través de la web

D’acord amb allò establert al Reglament General de Protecció de Dades, li informem que tractarem les seves dades personals amb la finalitat de:

Prestar-li o lliurar-li el servei i informar-li sobre els productes o serveis publicats a la nostra web

Les dades personals proporcionades es conservaran, mentre es mantingui la relació mercantil, no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat, o durant 1 any a partir de l’última confirmació d’interès, o durant el temps necessari per complir amb les obligacions legals. L’empresa NO prendrà decisions automatitzades. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal i les tractarem sobre la base de [el seu consentiment].

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat, enviant un email a: administracio@bonart.cat

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Dades identificatives del responsable:

BONART CULTURAL SL, B17880063, Riera d’Oix, 12 – 17003 – Girona – GIRONA, 972218438

AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: BONART CULTURAL SL
NIF: B17880063
Adreça: Riera d’Oix, 12 – 17003 – Girona – GIRONA
Telèfon: 972218438

Email: administracio@bonart.cat
Registro Mercantil de Girona Tomo: 2380. Hoja 80. Sección General Hoja/Dup. 8 / 39970. Inscripción 1

FINALITAT DEL LLOC WEB.

És informar del món de les arts plàstiques.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.bonart.cat

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb BONART CULTURAL SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de BONART CULTURAL SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de BONART CULTURAL SL, .

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

BONART CULTURAL SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

BONART CULTURAL SL no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de BONART CULTURAL SL . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de BONART CULTURAL SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90