FCC-Segell-banner4
Continua el cicle \

Notícies

Continua el cicle "Davant la imatge" a La Casa Amarilla

bonart saragossa - 21/05/18
thumbnail_BANNER BONART (2)Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
La Casa Amarilla, Passeig de Sagasta 72 de Saragossa, presenta del 17 d'abril al 2 de juny l'exposició Out of Body de Louisa Holecz i a partir del 22 de maig Cos present de Mònica Gorenberg en el marc del cicle "Davant la imatge".

Temps per a la reflexió. Això és el que es reclama en el cicle "Davant la imatge" que acompanya les exposicions de La Casa Groga. Un temps necessari per mirar, veure i saber les obres en companyia d'artistes i especialistes en les més diverses disciplines les reflexions ens ajudaran a situar-nos davant les imatges. O, almenys, a interrogar.

La seqüència de pintures i escultures que Louisa Holecz (Londres, 1971. Resideix a Saragossa des de l'any 2000) exposa a La Casa Groga, amb el títol d'Out of Body, s'evidencia en la seva fidelitat a determinats temes la que considera és una de les funcions de l'art, sinó la principal: fer-nos conscients de la inevitabilitat de la mort.

Louisa Holecz pinta cossos que escapen, escenaris de trànsit i intermedis, intentant fer visible el que excedeix tota visibilitat. Per això les seves imatges són torbadores i inquietants. L'art és presagi i el seu enigma no ha de ser desxifrat.

 A la imatge, Louisa Holecz, "Pour it Out".

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021