FCC-Segell-banner4
“Ser de La Cala”, finalista al millor llibre de fotografia de l’any a PhotoEspaña’18

Notícies

“Ser de La Cala”, finalista al millor llibre de fotografia de l’any a PhotoEspaña’18

bonart vilassar de dalt - 23/05/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014BONART-180x180-Cervells
El llibre “Ser de La Cala”, finalista al millor llibre de fotografia de l’any en categoria nacional a PhotoEspaña’18, es pot veure aquests dies exposat a paret al Festival Revela’t de Vilassar de Dalt.  Fins el proper 27 de maig de 2018, es podrà veure aquest projecte de Gerard Boyer, en totes les seves dimensions: llibre, audiovisual i exposició conjunta.

Aquest fotollibre és finalista al millor llibre de fotografia de l’any de PHotoEspaña 2018 a la categoria nacional, junt amb altres 18 llibre més. Formarà part de l’exposició de la Biblioteca Nacional de Madrid del 6 de juny al 23 de setembre, en el transcurs del Festival PHotoEspaña’18.

En paraules de l’autor, “Ser de La Cala” és una història senzilla. És la curiositat pels records que tots volem guardar, que ens traslladen a la nostra infantesa a través de la fotografia, amb l’anhel que tot perdurarà.
El llibre, de l’editorial Fuego Books, ha estat editat i dissenyat per Ignasi López i Román Yñán.

Gerard Boyer (L’Ametlla de Mar, 1974) és fotògraf i resident de Tarragona. Enfoca els seus projectes a observar la relació entre el pas del temps i les vivències íntimes, així com l’entorn en les quals es produeixen. Paral·lelament, centra la seva atenció en els límits entre l’urbà i la natura i la seva interel·lació.

A la imatge, “Ser de La Cala” de Gerard Boyer, finalista al millor llibre de fotografia de l’any a PHE’18.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura