FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"ExpoSURE 2018" a l'Espai Cultural EINA

bonart barcelona - 24/05/18
Impremta Pages - banner-180x178Nial nou-180x178
L'Espai Cultural EINA Barra de Ferro inaugura l'1 de maig a les 18.30 h. l'exposició  ExpoSURE 2018. Fotògrafs com a dissenyadors, dissenyadors com a fotògrafs.

Aquesta mostra col·lectiva, oberta a tots els públics, està formada per treballs dels estudiants del Postgrau en Fotografia i disseny editorial d’EINA. Fotògrafs com a dissenyadors o dissenyadors com a fotògrafs? La frontera es dilueix en abastar els projectes de l’edició d’un fotollibre. El procés creatiu requereix assumir múltiples decisions, pensar i revalorar totes les opcions abans de concretar un projecte. Les sèries de fotografies i els fotobooks que es presenten en aquesta exposició mostren l’autoanàlisis i execució d’un projecte editorial basant-lo en el més difícil, l’obra pròpia.   Tots els artistes han dissenyat la seva pròpia publicació, que va mes enllà de mostrar la sèrie completa de fotografies i esdevé en la majoria dels casos una nova obra artística en si mateixa.

Els estudiants participants a la mostra són: Nayla Kaiser, Macarena Pérez, Valentina Pulián, Cristóbal Riesco, Leonardo Santamaría i Ferran Suñer.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner