FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Tharrats, Cosmos i Art Gràfic", comissariada per Lluís Ivern, a la Fundació Tharrats

bonart pineda de mar - 17/06/18
Baner_Esteva_Bonart_360x356Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
Del 23 de juny al 7 d'octubre de 2018 la Fundació Tharrats d'Art Gràfic exposa Tharrats, Cosmos i Art Gràfic, comissariada per Lluís Ivern.
L'exposició partirà d'una selecció dels propis fons d'obra gràfica de la Fundació Tharrats de Pineda de Mar, on es mostrarà l'interès que Tharrats va manifestar per tot allò que envoltava l'observació de l'univers i dels seus misteris: els astres, la ciència, l'astronàutica, etc. A part de les estampes soltes de temàtica sideral, a l'exposició s'hi mostraran algunes de les sèries significatives que van conformar aquest interès: "Homes i estrelles", "Gènesi" i "Zodíac".
L'exposició inclourà, també, una secció amb una clara voluntat didàctica que mostrarà obres gràfiques d'altres artistes i on es farà un breu repàs de les diferents tècniques d'allò que comunament s'entén com a art gràfic. Aquest apartat oferirà l'oportunitat de conèixer, en el context de la mostra, els diferents procediments emprats en l'edició d'obra gràfica original.
L'exposició s'inaugura el dia 23 de juny a les 12 del migdia.
L'exposició es complementarà amb unes visites guiades on també s'explicaran les principals característiques de cada procediment a partir de l'obra i l'artista exposat. Alhora, s'oferirà també la possibilitat d'experimentar algun dels procediments mostrats, amb la programació d'un taller de pràctiques relacionat amb algunes de les estampes presentades.

A la imatge, detall del paviment del Mirador de l'Alcalde a Montjuïc realitzat per Tharrats l'any 1967 (Lluís Ivern).

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat