BannerFCC_Bonart
Intervenció al carrer de Gastón Luciano Bonanno

Notícies

Intervenció al carrer de Gastón Luciano Bonanno

bonart madrid - 02/07/18
Baner_MarDeFons_Bonart_180x180Banner_180x180
La galeria My Name 's Lolita Art, carrer Almadén 12 de Madrid, presenta  la intervenció urbana de l'artista Gastón Luciano Bonanno.

El 14 de juny de 2018 es va realitzar la primera intervenció a la ciutat de Palma de Mallorca i la segona el dia 28 a les 19:00 hores a la Gran Via de Madrid, encreuament amb carrer de Concepción Arenal.

Aquesta intervenció itinerant pretén aglutinar consciències sobre la problemàtica d'un bé humà com és el "aigua".

L'artista ha realitzat una escultura, la qual representa una gran gota d'aigua que surt d'una petita aixeta, conformant una estètica "pop" en les seves diferències de grandària i volum. Bonanno pretén cridar l'atenció sobre els problemes i la manca d'un bé comú, com és l'aigua, i la seva explotació privada per grans multinacionals. Així com l'ús racional de consum.
L'artista posa, al costat de l'escultura, vestit de blanc i amb uns guants que porten un missatge amb el nombre d'habitants a nivell mundial.

La peça està realitzada en acer i subjectada a la seva base per un bloc de formigó armat. Té unes dimensions de 330 cm d'altura, i està acabada en color negre brillant.

A la imatge, intervenció al carrer de Gastón Luciano Bonanno.

Et poden
Interessar
...