BannerFCC_Bonart
Fira i festival Loop 2018, tema monogràfic del número 184 de Bonart

Notícies

Fira i festival Loop 2018, tema monogràfic del número 184 de Bonart

bonart girona - 29/10/18
Nial nou-180x178Impremta Pages - banner-180x178
Fira i festival Loop2018 és el títol del monogràfic de la revista Bonart número 184 que sortirà a la venda el dia 1 de novembre del 2018. Del 12 al 22 de novembre el videoart pren Barcelona.

El número 184 de Bonart presenta, també, reportatges sobre l’exposició de Picasso i Picabia a la Casa Garriga Nogués de la Fundació Mapfre de Barcelona; la mostra de Damià Escuder al Museu d’Història de Girona; el creixement de l’activitat artística a l’Hospitalet de Llobregat; la trajectòria de l’escultor Xavier Medina-Campeny; la nova etapa del Monestir de Pedralbes; l’exposició de Fontcuberta a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac i l’expansió del Terracotta Museu de la Bisbal d’Empordà i una entrevista amb Ferran Barenbilit, director del Macba de Barcelona.

Bonart compta amb articles d'opinió de Ricard Planas, Daniel Giralt-Miracle, Joan M. Minguet, Montse Badia, David G. Torres, Pilar Parcerisas, Vicenç Altaió, Luis Antonio de Villena, Xavier Barral i Altet i Arnau Puig, així com les seccions del Setè Art, Biblioteca, Venustas, Com exposar en una galeria, Mercat de l'Art, Art i Dret i Art i Música.

Les exposicions més destacades del territori són analitzades per Núria F. Rius, Carles Toribio, Fina Duran, Conxita Oliver, Arnau Puig, Lluïsa Sala i Tubert, Natàlia Chocarro Bosom, Mercè Vila Rigat, Raquel Medina, Ramón Casalé Soler, Aina Mercader, Jordi Garrido i Cristina Ribot. Arnau Puig escriu en la seva secció Llirentrecards sobre Sabartés i Picasso.

El número 184 de Bonart també recull les notícies que han destacat en l'àmbit artístic als països de parla catalana, així com reportatges sobre les exposicions del Museu d’Art Modern de Tarragona (MAMT), els comissaris encarregats de la presència de Catalunya i Andorra a la Bienna de Venècia, la mostra de Manel Álvarez del Parc dels Estanys de Platja d’Aro, la 22a edició del Festival Internacional de Reciclatge Artístic de Catalunya, el primer volum del catàleg complet de l’obra de Ramon Casas amb motiu del 40è anivarsi de la Galeria Gothsland, els guanyadors del Mini Print Internacional de Cadaqués, el festival Scan de fotografia de Tarragona, l’exposició de Pompeu Fabra a les comarques gironines, la nova directora del CCCB, el festival Comartpedrosa d’Andorra, els 35 anys de la galeria El Claustre de Girona, entre altres.

A la imatge, No yo de Lúa Coderch, portada del número 184 de Bonart.

Et poden
Interessar
...