FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Patrimoni Immaterial en la pintura de Ricardo Pecharromán"

bonart pasarón de la vera - 28/11/18
Eude, genericLa-Galeria-201602-recurs
El Museu de la Fundació Pecharromán presenta, amb motiu de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018, la col·lecció "Patrimoni Immaterial en la pintura de Ricardo Pecharromán" fruit d'un caràcter innovador i pioner en les últimes tendències artístiques.

Pecharromán presenta, fins al 31 de març del 2019, una col·lecció amb una estètica artística diferent i sorprenent al mateix temps en què es manifesta com en tantes obres anteriors amb sentit europeista, recordem "Madrid Capital Europea de la Cultura", "Els Dotze Europeus" o "Pecharromán amb Carles V ".

És en el camp de la promoció on Ricardo Pecharromán troba el seu espai per unir-se a l'esdeveniment amb una col·lecció d'obres plena de simbolismes imaginaris i creatius per endinsar-se en la representació del Patrimoni Immaterial. Pintures fantasioses d'una figuració desordenada i evocadora encaminades a un Patrimoni com diem Immaterial, però també immortal que podem veure representat en obres com "Tradicions orals", "Sabers de l'art" i "La dansa", altres també són concloents de l'immaterial com "Abans i després de la cursa de braus", "Etnoastronomia" o "Mascara per a un ritual" entre algunes més.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura