FCC-Segell-banner4
Jorge García i Hugo Alonso a la Galeria Gema Llamazares

Exposicions

Jorge García i Hugo Alonso a la Galeria Gema Llamazares

bonart gijón - 20/12/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
La Galeria Gema Llamazares de Gijón presenta Jo versus Jo [I against I], una doble exposició de Jorge García i Hugo Alonso. La mostra sorgeix de les propostes de les galeristes, arran de la seva visita a l'estudi que els dos artistes comparteixen a Mala Fama, Madrid.
Jordi i Hugo, que ja havien col·laborat en treballs previs, accepten el repte amb entusiasme i plantegen desenvolupar un nou projecte in situ per a la galeria, i encara que el seu treball no mantenen necessàriament una relació visible en termes conceptuals, tots dos desenvolupen la seva obra dins d'uns plantejaments formals i d'una estètica que podria denominar-se reduïda, on la monocromia i cert encriptament semàntic són una característica comuna a la feina que tots dos van desenvolupant en els últims anys.
Hugo Alonso presentarà juntament amb un vídeo, una sèrie de pintures de diversos formats. La figura i el fantasma, la presència i l'absència, la pintura i el cinema, l'ombra projectada o el bell i el sinistre són conceptes que com en la resta dels seus treballs, seran presents d'una manera particularment especial en aquesta exposició.
Jorge García presentarà un políptic de 24 pintures sobre paper, en elles i com és habitual en el seu treball combina frases i paraules amb imatge, i els seus homenatges a les arquitectures efímeres sobre la defensa en format tridimensional.

A la imatge, Arquitectura de defensa, 2014 de Jorge García.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-