BannerFCC_Bonart
Celia Rollán presenta la seva primera col·lecció de moda a Blue Frame Gallery

Notícies

Celia Rollán presenta la seva primera col·lecció de moda a Blue Frame Gallery

bonart barcelona - 11/12/20
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
Del 10 al 17 de desembre, a la Blue Frame Gallery de Barcelona i sota el títol "El Patio de mi Casa es Particular", Celia Rollán proposa un conjunt d'onze peces úniques i set mocadors exclusius de seda 100% natural. L'artista reflexiona sobre el veïnat de la seva infantesa i la importància d'aquella comunitat que va conèixer. Inspirada en aquests records, crea, per a aquests personatges, peces cenyides al cos, que confecciona amb teles lleugeres i transparents, adornades amb preciosos estampats que ella mateixa dissenya. Tampoc no oblida aquells els quals, la seva presència, només va arribar a pressentir. Éssers fantàstics o monstruosos, els cossos dels quals dissimula amb frunzits exagerats, volants i grans volums.
La col·lecció està concebuda pensant en un públic apassionat per la moda i amant de l'art, sigui quina sigui la seva edat. A més, el tractament del color, en el que sobresurten les combinacions complementàries com el verd i el morat, possibilita l'ús de les peces durant diferents estacions de l'any.
Completada la seva formació superior en Patronatje i Disseny a London College of Fashion (UAL), es trasllada a Bolonya on inicia la seva carrera professional dissenyant per grans firmes internacionals com Dior i Monclair entre d'altres. Des del seu retorn a Londres, a començaments d'aquest any, Celia decideix treballar en el seu propi projecte, un projecte que ara veu la llum i que ha volgut presentar a la seva Barcelona natal.

Et poden
Interessar
...