FCC-Segell-banner4
X Dia Internacional de l\'escultura contemporània a la Galeria Espiral

Notícies

X Dia Internacional de l'escultura contemporània a la Galeria Espiral

bonart noja - 25/01/19
Banner-300x250_1BONART-180x180-Cervells
El diumenge 27 de gener de 2019, a partir de les 11.30 h. Sculpture Network i la Galeria Espiral celebraran el Dia Internacional d'Escultura Contemporània, per desena vegada, juntament amb més de 5000 participants. Amants de l'art, artistes, galeristes, col·leccionista i professionals del món de la cultura es reuniran en estudis, galeries, museus i altres llocs artístics a tot el món. El tema proposat per a aquest any és "Escultura i societat".
Aquest és el desè any que se celebra START'19, un extraordinari esdeveniment que ha reunit persones del món cultural i artístic internacional des de 2010. Els estudis, museus, galeries, parcs d'escultures i tallers que participen alberguen exposicions, conferències, tallers, xerrades, instal·lacions i visites guiades. Aquest any ses dialogarà sobre l'Art Tridimensional i la Societat. Els amants de l'art i els professionals aprofiten l'oportunitat per intercanviar idees i obtenir nous estímuls i motivacions per als seus projectes personals.
L'escultura i l'art tridimensional en general, són disciplines artístiques que ofereixen diferents punts de vista i perspectives. S'experimentarà durant l'esdeveniment start'19: en més de 70 llocs a tot el món, però també en directe a través de les xarxes socials. Els participants podran compartir les seves experiències i fotografies de forma digital. Els visitants de tot el món podran veure el contingut publicat amb el hashtag # start19 en l'espai virtual i en temps real. Així, els convidats amplien els seus punts de vista i s'enfronten a noves perspectives, el que reforça el missatge que l'Sculpture Network està transmetent des de setembre de 2018 amb la campanya #perspectivematters.
La Galeria Espiral participa per primera vegada en aquest gran esdeveniment i ho fa amb obres de 13 artistes: B. Barrajón, Carmen Anzano, I. Ruíz de Eguino, Jože Subic, Lucio Zurdo, Maria Bejarano, Martín Carral, Martínez Cano, M. Messía, Pereda de Castro, Ramon Cerezo i Willy Ramos, amb obres en ferro, tela sobre fusta, metacrilat, marbre, fusta, pedra sorrenca, resina, ceràmica ... Fidel reflex de l'eclecticisme i varietat de l'escultura contemporània.
Aquest any, aproximadament 70 seus amfitriones estan ubicades a 21 països diferents: Bangla Desh, Alemanya, Dinamarca, Finlàndia, França, Granada, Grècia, Gran Bretanya, Índia, Itàlia, Croàcia, Països Baixos, Àustria, Polònia, Portugal, Suècia, Suïssa, Sèrbia, Espanya, Estats Units, Emirats Àrabs Units.
Volem crear consciència sobre l'art tridimensional contemporani.
La Galeria d'Art Contemporani Espiral va ser creada i inaugurada a la Comunitat de Cantàbria el desembre de 2006 amb seu a Meruelo i ha estat refundada en 2013 en la seva nova seu de Noja.
Dedicada a l'art contemporani nacional i internacional de primer mercat, amb propostes i llenguatges artístics innovadors, abastant totes les tendències de l'art contemporani, s'interessa especialment pel mercat exterior promocionant als seus artistes en fires internacionals, enguany a Brussel·les, Estrasburg, Lille i Madrid.
Dirigida per Manuel Sáenz-Messía i Ana Laguna estableix una interrelació especial amb la Col·lecció Sianoja, projecte del qual són els seus gestors, tenint com a fons principal obra d'artistes que estan en aquesta Col·lecció i defensa a més especialment a artistes de les nostres contrades.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner