FCC-Segell-banner4
L\'Espai In-Cognito es vesteix de negre

Exposicions

L'Espai In-Cognito es vesteix de negre

bonart saragossa - 12/02/19
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2
L'Espai In-Cognito, carrer Arcades 34 de Saragossa, presenta a partir del 6 de febrer l'exposició En Negre, amb l'acció sonora de Gustavo Giménez i Antuán Duchamp. Com a complement a la instal·lació, exposició i festa, s'agrairà vestir amb vestit negre.

En Negre és un projecte expositiu multidisciplinari i col·lectiu, en el qual participen 42 artistes. Inicialment el format de la mostra és una instal·lació col·lectiva el fil conductor és el color negre, les obres estan disposades de forma irregular a la paret blanca de la sala, com si fossin taques negres. Superada aquesta primera percepció podem entrar a valorar cadascuna de les obres individualment, i veure que temàtica, tècnica i plantejament ha triat cada artista.

Tot i que la majoria d'autors participants són residents a Saragossa, també hi ha qui participa des de Barcelona, ​​Girona, Madrid o París. A la inauguració presentessin un paisatge sonor performatiu Gustavo Giménez i Antuán Duchamp. Els dos músics, convertits en escultures vivents per a l'ocasió, ens oferiran una acció sonora basada en la improvisació, un diàleg entre l'electrònica i la psicodèlia vocal, entre el minimalisme i la fosca bellesa de la veu primitiva.

Artistes participants: Àngel Fàbrega, Antonio Chipriana, Antonio Uriel, Antuán Duchamp, Cristina Beltrán, Charo de la Varga, Edu Barbero, el Lluís, Eva Iglesias Bilbao, Fernando Bayo, Fernando Clemente, Gerardo García, Giuseppe Strano, Helena Santolaya, Jabier Burguete , Josema Oliden, José Luis Yus, José Miguel Fuertes, Luis Loras, Luis Marco, Lorena Sanz, Marta L. Lázaro, Miguel Ángel Gil, Miguel Ángel Ortiz, Paco García Barcos, Paco Rallo, Paco Serón, Paloma Marina, Patricia de Blas , Pedro Bericat, Pedro J. Sanz, Pierre D. La, Pilar Urbano, Prat Vielsa, Roberto Coromina, Roberto Pellejero, Sarah Shackleton, Serafina Balasch, Susana Vaques, Tomás Gimeno, Tomàs Gomez.


A la imatge, cartell "En Negre".


Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner