BannerFCC_Bonart
L\'èxit de Brafa, la primera fira d\'art internacional de l\'any, contínua

Certàmens

L'èxit de Brafa, la primera fira d'art internacional de l'any, contínua

bonart brussel·les - 18/02/19
Nial nou-180x178BONART_180x180
Brafa 2019, la primera fira d'art internacional de l'any, va acabar en un nou nivell, confirmant una tendència positiva que s'ha fet cada vegada més evident en els darrers anys, col·locant a la fira finalment entre els esdeveniments més prestigiós del sector, juntament amb els que tenen un lloc a Maastricht i Londres.


Pel que fa al nombre de visitants, aquest any va augmentar a 66.000, una xifra lleugerament més alta que en 2018, un any que ja va batre tots els rècords d'assistència.
Pel que fa a les vendes, l'edició de 2019 també va resultar molt lucrativa, amb un gran nombre de transaccions registrades en tots els dominis representats a la fira. L'àmplia gamma de preus pot haver tingut un paper en això, ja que BRAFA no només exhibeix peces excepcionals dignes d'un museu, sinó que també atrau a una varietat de col·leccionistes i amants de l'art que poden trobar objectes i obres d'art d'alta qualitat a preus que permeten adquirir peces de forma més senzilles i assequible. Els nous compradors van ser abundants, segons els expositors, els qui aprecien el coneixement, la curiositat i l'obertura del públic de BRAFA que es renova i es torna més internacional cada any.

Els convidats d'honor de l'edició de 2019, Gilbert & George, van aportar el costat més còmic a BRAFA que, sens dubte va ser contagiós. En qualsevol cas, va aportar color i dinamisme a l'esdeveniment que pretenia promoure, més que mai, la idea que "l'art és per a tots", com Gilbert & George sempre han defensat.A la imatge, Brafa 2019 © Nathalie Gertz

Et poden
Interessar
...