FCC-Segell-banner4
El Museu Universidad de Navarra presenta la reinvenció de \

Notícies

El Museu Universidad de Navarra presenta la reinvenció de "Fluids, 1967" d'Allan Kaprow

bonart pamplona - 04/03/19
Banner-CMW-180x180px_v1-espBanner-Flama-180x180px_v1-esp
El Museu Universidad de Navarra convida a la ciutadania a assistir al projecte de creació d'Fluids Navarra, 2019, la reinvenció de Fluids, 1967, l'obra original de l'artista nord-americà Allan Kaprow, impulsor del concepte happening. Es tracta d'una manifestació artística, generalment efímera i multidisciplinar, caracteritzada per la participació del voluntaris. Consisteix en la construcció d'una estructura amb blocs de gel, que desapareixerà amb el desglaç.

El happening a Pamplona es realitzarà el proper 28 de març, des de les 13 fins a les 19 hores, a l'esplanada del Museu, i l'assistència és gratuïta. La construcció es durà a terme sota la direcció de l'artista Iñigo Manglano-Ovalle. Comptarà amb la col·laboració d'estudiants del Master in Curatorial Studies del Museu i altres voluntaris.

Museus i centres d'art internacionals com la Tate Gallery de Londres, el Getty Institute i el Museu d'Art Contemporani de Los Angeles i la Nationalgalerie de Berlín també han desenvolupat la seva pròpia versió.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura