BannerFCC_Bonart
La biblioteca municipal Eugenio Trías d\'El Retiro les artistes del col·lectiu Con A de Arte

Exposicions

La biblioteca municipal Eugenio Trías d'El Retiro les artistes del col·lectiu Con A de Arte

bonart madrid - 10/03/19
Banner_180x180Baner_SantiMoix_Bonart_180x180

La biblioteca municipal Eugenio Trías d'El Retiro, presenta a partir 16 del març el col·lectiu Con A de Arte amb una exposició col·lectiva amb nom de dona. Elles parlen reunirà l'obra de 12 artistes, totes les dones, amb l'objectiu de donar suport i donar visibilitat al col·lectiu femení dins de les arts visuals, gràfiques i plàstiques.


Con A de Arte és un col·lectiu de gestió cultural dedicat a organitzar residències puntuals tant nacionals com internacionals de diferents disciplines artístiques. El seu recent andadura s'inicia amb aquesta exposició a l'antiga Casa de Fieres del Retiro, actual seu de la biblioteca pública Eugenio Trías.


Aquest és un projecte que reuneix a un grup d'artistes femenins, per exposar de forma col·lectiva dins d'aquest marc conceptual, que no és altre que el d'unir-se per parlar a través dels seus treballs i de cridar al món que estan aquí, amb les seves diversitats i el seu propi llenguatge, amb la seva forma particular d'expressar i la seva manera de veure el món artístic com a col·lectiu femení. La exposició inaugurarà el proper dissabte, 16 de març, a la planta baixa de la biblioteca, on s'exposaran les obres fins al dia 30. El mateix dia de l'inauguració, el 16 de març, tindrà lloc un esdeveniment de benvinguda per a totes les artistes participants, obert al públic, on poder conèixer de prop tant les obres com les seves autores.A la imatge, cartell "Elles parlen".

Et poden
Interessar
...