BannerFCC_Bonart
El Centro Párraga acull una exposició col·lectiva de quatre artistes plàstics becats per Cultura

Exposicions

El Centro Párraga acull una exposició col·lectiva de quatre artistes plàstics becats per Cultura

bonart múrcia - 10/03/19
Baner_MarDeFons_Bonart_180x180BONART-180x180-SADE
El Centro Párraga acull una exposició col·lectiva de quatre artistes plàstics becats per Cultura. Tatiana Abellán, Concha Martínez Barreto, Carlos Pardo i Mar Sáez ofereixen al visitant una perspectiva sobre les derives i el estat actual de l'art contemporani a la Regió de Múrcia.


El Centre Párraga de Múrcia acull una exposició col·lectiva amb obres dels artistes Tatiana Abellán, Concha Martínez Barreto, Carlos Pardo i Mar Sáez, que abasta diferents disciplines com la pintura, la fotografia o la instal·lació. La mostra es inaugura avui, a les 20:30 hores, i romandrà oberta fins al proper 21 d'abril.

Els quatre artistes van ser seleccionats el passat any per la Conselleria de Turisme i Cultura, a través de l'Institut de les Ciències i Cultures de les Arts (ICA), dins de la convocatòria de beques per a professionals de les arts plàstiques per al desenvolupament de projectes de recerca, formació i producció-exhibició.

La obra d'aquests creadors, integrants d'un grup heterogeni en què conflueixen diverses disciplines, tècniques i motivacions, ofereix al visitant una perspectiva sobre les derives i el estat actual de l'art contemporani a la Regió de Múrcia.

El Centro Párraga, on aquesta setmana també s'ha inaugurat la mostra 'Infinites' de les artistes murcianes Verónica Navarro i Teresa Navarro, es pot visitar de dilluns a divendres, de 9:00 a 20:00 hores.

Tatiana Abellán (Múrcia, 1981) és artista i professora de la Facultat de Belles Arts de Múrcia (doctora en Història de l'Art). Entre les seves múltiples exposicions individuals destaquen 'Passats Restes' (Múrcia, 2014), 'La niebla de la memòria' (Múrcia, 2016) i 'Eco, oblit, gens' (Girona, 2018).

Llicenciada en Belles Arts per la Facultat de San Carlos de València, Concha Martínez Barreto (Fuente Álamo, 1978) ha protagonitzat exposicions com 'Els noms' (Madrid, 2016), 'Steven John' (Sevilla, 2016), 'Biografia en el Cuarto de Invitados '(Madrid, 2017) i' La fulla invernal '(Fuente Álamo, 2017).

Carlos Pardo (Múrcia, 1970) ha realitzat mostres individuals entre les que es troben 'Paisatges' (Múrcia, 2012), 'Diàlegs al Museu Ramón Gaya' (Múrcia, 2014) i 'Variacions sobre el paisatge', (Múrcia, 2016 ).

Per últim, el treball de la fotògrafa i artista Mar Sáez (Múrcia, 1983) s'ha pogut veure a les exposicions 'Dones invisibles' (Múrcia, 2012), 'Paulina' (Madrid, 2016) i 'Estampa' (Madrid, 2018) . A més, va participar als començaments d'aquest any a la Fira d'Art de Londres.


A la imatge, vista de la mostra a Centro Párraga.

Et poden
Interessar
...