FCC-Segell-banner4
Chillida Leku reobre les seves portes

Notícies

Chillida Leku reobre les seves portes

bonart hernani - 03/04/19
Banner-Ilse-Bing-180x180px_v1-catGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
Chillida Leku reobrirà les portes al públic el proper 17 d'abril. La venda anticipada d'entrades per visitar el museu està disponible a la web www.museochillidaleku.com.

Les entrada general està disponible a un preu de 12 €. Per la seva banda, majors de 65 anys, grups a partir de 10 persones i estudiants poden adquirir les seves entrades per 10 €. Per a persones amb discapacitat, aturats i menors de 18 anys l'entrada té un cost de 6 €, sent totalment gratuïta per a nens i nenes menors de 8 anys. Les visites guiades també poden concertar -com un suplement a l'entrada- a través de la pàgina web. Tindran un cost addicional de 6 € per persona (5 € per a estudiants, grups i majors de 65 anys).

Els menors de 18 anys, aturats i persones amb discapacitat podran accedir a aquest suplement a un preu de 3 €. Per a nens i nenes menors de 8 anys l'import de la visita guiada serà completament gratuït. Durant el primer any el públic podrà gaudir a més d'una proposta pionera al territori: l'abonament anual a un preu excepcional de 30 € per al públic general; 25 € per a estudiants i majors de 65 anys; 15 € per a menors de 18 anys, aturats i persones amb discapacitat i gratis per a nenes i nens menors de 8 anys. Aquest abonament anual inclou l'accés il·limitat al museu durant tots els dies d'obertura, descomptes en botiga i altres importants avantatges.

Totes les entrades inclouen la visita lliure al recinte i l'accés al caseriu Zabalaga. Aquest espai acollirà la mostra Eduardo Chillida, Ecos, l'exposició inaugural d'aquesta nova etapa de Chillida Leku. Els horaris d'obertura variaran segons l'època de l'any. Chillida Leku obrirà de 10:00 a 20:00 h durant els mesos d'abril a setembre. De novembre a febrer ho farà de 10:00 a 18:00 h i els mesos d'octubre i març comptarà amb horari de 10:00 a 19:00 h. Chillida Leku tancarà tots els dimarts per descans del personal, exceptuant aquelles dates en què sigui festiu o pont.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88