FCC-Segell-banner4
S’obre el termini de presentació de projectes expositius per al 2022 al Miramar-Centre Cultural

Notícies

S’obre el termini de presentació de projectes expositius per al 2022 al Miramar-Centre Cultural

Baner_SantiMoix_Bonart_180x180Nial nou-180x178

Artistes i col·lectius interessats poden presentar des d’avui i fins al 10 d’abril la sol·licitud per exposar l’any 2022 al Miramar -Centre Cultural. Els treballs que es presentin passaran un procés de selecció i un jurat valorarà les propostes. 


L’Ajuntament de Sitges obre la convocatòria per oferir a artistes i col·lectius que presentin els seus projectes expositius per a l’any 2022 al Miramar-Centre Cultural. El termini per presentar les propostes va començar el dia 10 de febrer i s’allargarà fins al 10 d’abril. Després, un jurat s’encarregarà de valorar els projectes presentats i en seleccionaran un màxim de 6.


El jurat estarà format pel regidor de Cultura, 1 representant del Consell de Cultura i 3 vocals vinculats al món de l’art de contrastada trajectòria professional. El procés finalitzarà amb la publicació del veredicte a través de l’e-tauler i del Tauler d’Anuncis de la Corporació.  


La convocatòria del 2020 per seleccionar les exposicions del 2021 es va cancel·lar a conseqüència de la Covid-19. Fruit de la pandèmia la regidoria de Cultura ha reprogramat aquest any al Miramar-Centre Cultural algunes mostres que ja s’havien ajornat en el marc de La Pregonera 2020 a causa de les restriccions del coronavirus.


Els projectes expositius seleccionats s’han de compatibilitzar amb les exposicions pròpies organitzades per la regidoria de Cultura amb un interès general i amb altres usos predeterminats com el Festival de Cinema o el Festival de Patchwork. En el marc de la programació d’exposicions també hi ha mostres fixes com la selecció d’obres seleccionades al Concurs de pintura Sanvisens i d’escultura Pere Jou i el Fotomaig, entre d’altres. Tota aquesta oferta expositiva tant d’arts plàstiques com d’altres disciplines s’inclou en el marc de La Pregonera. 


 

Presentació de sol·licituds
Entre els documents, cal adjuntar el currículum vitae i presentar el projecte en format digital, tot i que es pot complementar amb suport paper. La proposta ha d’incloure la relació total i dimensions de les obres per ser exhibides i també és necessari adjuntar un mínim de 6 fotografies o 3 catàlegs anteriors amb imatges.  El procés de selecció públic tindrà en compte la trajectòria professional de l’artista o del col·lectiu, que l’obra estigui vinculada al municipi, que l’obra tingui un interès d’abast nacional i també es valorarà el projecte presentat.


Per a més informació es poden consultar les bases reguladores per a la selecció d’exposicions al Miramar-Centre Cultural si es clica a l’enllaç següent.

Les sol·licituds s’han de presentar de manera telemàtica a l’Ajuntament de Sitges a través d’aquest enllaçhttps://carpeta.sitges.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?idioma=ca-es&IdTramit=475

 

Per a més informació:
Oficina de Comunicació
Tel. 93 811 16 84 / 607 82 56 75
A/e: comunicacio@sitges.cat
www.sitges.cat/saladepremsa

 

 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021