BannerFCC_Bonart
El festival CÒMIC tanca la seva 12a edició amb èxit de públic

Notícies

El festival CÒMIC tanca la seva 12a edició amb èxit de públic

bonart figueres - 23/04/19
Eude, genericBONART_180x180
El festival va tancar la seva 12a edició amb èxit de públic tant a les sales com a les places i carrers amb un 95% d'ocupació i prop de 8.000 espectadors. Al llarg de 4 dies seguits, el festival Còmic de Figueres ha tancat cobrint en un 95% l’ocupació dels aforaments dels diferents espais, tant els gratuïts com els de pagament. Aquesta edició ha estat la que ha registrat més oferta i públic assistent, de les dotze celebrades fins al moment.

A banda de l’alta participació en tots els espectacles i activitats programades, la principal aposta de la organització d’aquest any, ha estat tot un èxit: Agustí Custey, codirector del festival: “El públic ha validat la nostra proposta. Vam demanar als espectadors que es refiessin de nosaltres i ho han fet. S’han atrevit a veure coses noves, espectacles internacionals que no coneixien i el resultat ha estat molt satisfactori, ja que tothom ha quedat content amb la qualitat de tots els espectacles.” El públic ha avalat també amb molt bona acceptació la proposta d’un dels nous espais, en la franja de programació de tarda a La Cate, per la autenticitat dels espectacles internacionals que s’hi han programat i que els espectadors han pogut descobrir.

La organització del festival ha aconseguit penjar el cartell d’entrades exhaurides en algunes de les actuacions com la cloenda amb el Mag Lari i l’espectacle Mad office dels neozelandesos Trygve Wakenshaw i Barnie Duncan que han sorprès enormement amb el seu humor absurd i hilarant. La ciutat s’ha bolcat en participació i ha seguit fent confiança omplint el Teatre Jardí, l’espai Interfren Citroën i La Cate així com els carrers de la ciutat i altres espais per aplaudir la varietat de propostes d’humor que s’hi han programat aquest any. El Còmic es consolida any rere any com el festival de referència d’humor al país, gràcies a la confiança que hi ha dipositat els prop de 8.000 espectadors que han passat pel festival aquest 2019, un motiu de gran satisfacció pels membres de la organització: Xavier Valentí, codirector del festival: “Tanquem la dotzena edició molt satisfets i contents per l’alta participació del públic en totes les activitats. I Figueres molt més optimista! Amb una proposta que transcendeix la ciutat, i es transforma en una proposta de país. Tanquem el festival enfortits de cares a la propera edició que serà tant o més completa.”

Et poden
Interessar
...