FCC-Segell-banner4
El Parc dels Estanys acull l\'exposició d\'escultura de Martí Rom

Notícies

El Parc dels Estanys acull l'exposició d'escultura de Martí Rom

Escultura Martí Rom, Parc dels Estany.
180x180Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El proper dissabte dia 20 de març a les 12.00 hores del migdia es durà a terme la inauguració de l’exposició d’escultura de gran format “De l’equilibri inestable als guardians dels somnis” de l’artista Martí Rom al Parc dels Estanys de Platja d’Aro. En l’acte d’inauguració i vernissage hi serà present l’alcalde de Platja d’Aro, Maurici Jiménez i Ruiz.

Aquesta exposició al Parc dels Estanys significa per a l’artista entrar de nou en contacte amb la natura, ja que les seves obres s’avenen perfectament amb el medi natural. Per exemple, algunes de les seves escultures més grans, que possiblement aniran destinades a l’espai urbà, les deixa a l’exterior del seu taller perquè s’impregnin de les inclemències del temps, com la pluja, originant un procés d’oxidació que crea una pàtina. Ara, a través d’aquesta mostra les peces sí que poden conviure en perfecta harmonia en un espai obert.

El públic que contempli les seves obres se n’adonarà de la seva creativitat, sobretot per la utilització de diferents objectes fragmentats, acumulats i manipulats, dins d’un estil entre surrealista i abstracte. Sap combinar i tractar tots aquests elements recuperats del camp, del carrer o de qualsevol altre indret. Per a nosaltres aquests objectes no signifiquen res, però per a ell sí que són importants. Una manera de fer molt duchampiana, d'objecte trobat: d’unes tenalles, d’uns claus, d’unes frontisses o d’unes pales sorgeix una au, un rostre humà o un personatge concret. En conjunt, les seves obres estan plenes d’ironia, imaginació i, sobretot provocació.

L’exposició es podrà visitar fins al 18 de juliol de 2021 de dilluns a diumenge de 8-18 hores (els mesos de març-abril del 20121 i de 7:00-21: 00 hores (els mesos de maig i juliol del 2021).

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021