FCC-Segell-banner4
Elisava presenta fotografies de gran format a les parets del Museu Can Framis

Exposicions

Elisava presenta fotografies de gran format a les parets del Museu Can Framis

bonart barcelona - 22/05/19
Baner_Esteva_Bonart_360x356Banner-Flama-180x180px_v1-esp
(a)simetrías és una instal·lació fotogràfica concebuda i realitzada pels estudiants del Màster en Fotografia i Disseny d’Elisava, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, en col·laboració amb el Museu Can Framis de la Fundació Vila Casas. L’exposició, que consta de fotografies de gran format emmarcades en les parets de l’edifici, ens convida a reflexionar sobre els rols de gènere i a trencar amb el binarisme.

La proposta expositiva es va presentar el 18 de maig a la plaça del Museu Can Framis i, durant l'acte de presentació, es va comptar amb l'assistència dels onze artistes que van explicar de les seves fotografies. Es tracta d'unes obres que giren entorn dels rols de gènere i el binarisme com a frontera social i que pretenen trencar i alliberar-nos d’aquestes convencions socials i obrir-nos a noves realitats.

Cadascun dels artistes aborda aquest repte des d’una perspectiva i temàtica pròpies, prenent com a punt de partida una de les obres de l’exposició permanent del Museu Can Framis. L’arquitectura de l'edifici juga un paper important en l’exposició i dota l’obra de més significat: les fotografies de gran format estan emmarcades en l’arquitectura del mateix edifici, com ja és habitual en les darreres edicions d'aquest cicle expositiu.

La mostra, dirigida per Pedro Vicente, director del Màster en Fotografia i Disseny d’Elisava, està formada pels següents artistes: Haidé Costa i Villaró, Dunia Chahine, Menna Diaa Ali, Ernesto Ferraro, Dalia Hussein, Pablo Hernán Muñoz Guzmán, Kamila Ortiz, Gina Príncipe, Gunnlöð Jóna Rúnarsdóttir, Shun Kai Wong i Jiexin Zhao. Paral·lelament, l'exposició compta amb la col·laboració de Sabaté, Cian&Co i FotoK.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021