FCC-Segell-banner4
Noves activitats a Bombas Gens Centre d\'Art

Notícies

Noves activitats a Bombas Gens Centre d'Art

bonart valència - 22/05/19
La-Galeria-201602-recursthumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Bombas Gens Centre d'Art, avinguda de Burjassot 54 de València, presenta la programació del 22 de maig al 2 de juny de 2019.

El divendres 24 de maig a les 18.00h, presenten en públic el procés de treball amb un grup de joves i professionals que iniciàrem fa uns mesos. Una col·laboració de Bombas Gens Centre d'Art, el Centre Jove de la Fundació Per Amor a l'Art,  l'Institut Comenius i l'Estudi la Dula. Els resultats: la cançó "Superando barreras" i el seu el videoclip. Vine a la festa on ens acompanyaran DingDong System, Frida i Dj Biano.

Dissabte 25 de maig a les 12h. Taller Què saps de les cianotípies?, una proposta de Rosa Campos i Natalia Figueroa. Inspirant-nos en l’esperit de Provoke, on la fotografia s’apropa a la realitat no només amb la mirada i el pensament sinó també amb tot el cos, plantegem un taller d’experimentació entorn del llenguatge fotogràfic en què la construcció de la imatge no només és basarà en fotografies sinó també en textos i fotogrames des de la cianotípia, tècnica d’impressió fotogràfic del segle XIX que va permetre Anna Atkins publicar el primer llibre fotogràfic de la història. Cada participant realitzarà les seues propies cianotípies que s’enduràn a casa i entre tots durem a terme un mapa-desplegable. El material es proporcionarà al taller, les participants no han de dur res.

Ddissabte 25 de maig a les 18h. Taller 01110000, una proposta de Laura Pastor i Carles Àngel Saurí dins del projecte “Impremta i píxel”. A partir de les imatges que rebutgem rebuscant per les nostres papereres digitals farem un paral·lelisme amb l’explicitació que fa Moriyama al mostrar els seus carrets, aquells que contenen les fotografies que no isqueren a la llum. Indagarem sobre la idea del procés, d’allò que no considerem i del que es queda fora de la nostra selecció, de l’error fet prova.

La nostra galeria del mòbil és testimoni d’allò que va passar de llarg i que ara ens aturem a mirar detingudament, modificant el temps de les imatges en ràfega. Proposem pinejar a superfície estàtica o líquida aquesta col·lecció d’imatges que ens parlen dels nostres temps pixelats.

A la imatge, taller a Bombas Gens Centre d'Art.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021