Expo Josep Coll 2022 baner
Sabek, siluetes negres a Montana Gallery

Exposicions

Sabek, siluetes negres a Montana Gallery

bonart barcelona - 22/05/19
Banner-Resonancias-180x180px_v1-catBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180

Montana Gallery Barcelona, carrer Comerç 6 de Barcelona, presenta la mostra Origen de l'artista urbà Sabek del 17 de maig al 29 de juny el 2019.


Per a Sabek (Madrid, 1985) el color negre va més enllà de la realitat tangible de la naturalesa física. L'absència de color que conforma la silueta dels seus animals s'ha d'entendre com buit i meditació.

Les seves figures conviden l'espectador a alliberar-se de la realitat que l'atrapa, una realitat que ens auto-imposem, i que ens allunya del que som. Una falsa realitat que acceptem amb l'únic propòsit de satisfer el nostre ego humà, o simplement per lluitar amb l'avorriment propi del nostre dia a dia.

A l'exposició que es presenta a Montana Gallery Barcelona, ​​Sabek ens convida a connectar-nos amb la nostra procedència ancestral. L'artista ens demana que donem el pas final i valent d'entrar en els seus negres siluetes per desprendre'ns del que no és part de la nostra essència.

Les representacions dels animals de Sabek en parets de tot el món mostren una sèrie d'entitats espirituals que sorprenen en territori urbà. Ofereixen a l'espectador el nexe perdut amb el nostre origen animal i alhora un advertiment: si no reconectamos amb el nostre origen, estarem posant en perill les nostres pròpies vides.A la imatge, obra de Sabek (detall).

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]