FCC-Segell-banner4
\

Notícies

"Quasi Veu. Episodi 2: La paraula no dita" a cura de Fito Conesa al Centre d'Art La Panera

"Quasi Veu. Episodi 2: La paraula no dita" Centre d'Art La Panera, 2021.
La-Galeria-201602-recursNial nou-180x178
Quasi Veu consisteix en un programa que vol donar lloc i espai a les veus que no solen ser escoltades.

És un projecte de recerca i curadoria desenvolupat per set agents de l'àmbit de les arts visuals i la cultura contemporània, Caterina Almirall, Joan Burdeus, Fito Conesa, Anna Dot, Oscar Holloway, Alexandra laudo i Andrea Valdés, a més dels col·laboradors Xavi Rodríguez, Priscila Clementti i Emiliana Larraguibel. Aquest ha estat impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat i la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya.

La proposta  neix per donar peu a reflexions i debats, abordant les circumstàncies actuals com una oportunitat per relacionar projectes i idees que permetin repensar un concepte: el de la veu. També té la voluntat d'explorar com algunes idees i pràctiques que s'han interromput amb la pandèmia es poden reformular des de l'àmbit de les arts.

Quasi Veu gira entorn de tres formats: el programa radiofònic format per vuit episodis sonors o podcasts; intervencions artístiques presencials a tots els centres d'art de la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de Catalunya, sota el nom de Speakers' Corner; una plataforma web i un projecte de mediació.

Quasi veu, Episodi 2: La paraula no dita a cura de Fito Conesa s'aproxima als concordes de la composició musical que és en si el relat dels nostres dies i que creen el paisatge sonor que configura l'escena. Els artistes i veus convidades donaran sonoritat a aquestes situacions poc escoltades. L'activitat es durà a terme demà 28 d'abril al Centre d'Art La Panera, Lleida.

Per més informació aquí.

 

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68