FCC-Segell-banner4
La Virreina acull la commemoració del desè aniversari d\'\

Biblioteca

La Virreina acull la commemoració del desè aniversari d'"Hellsinki" d'Eloi Gimeno

bonart barcelona - 08/12/21
La-Galeria-201602-recursGif_Viladot_180x180_2

La Virreina Centre de la Imatge presenta el 10 de desembre a les 19 h. el llibre homenatge a Eloi Gimeno, editat per Amigos de Eloi Gimeno en commemoració del desè aniversari de la publicació de la seva òpera prima, Hellsinki. La taula rodona comptarà amb la participació d’alguns dels protagonistes de la concepció, edició i publicació d’aquesta obra i projecció de la peça audiovisual. Entre els convidats, hi seran: Tanit Plana, Valentín Roma, Pablo Escámez i Michail Adamis. Modera l’acte: Maite Muñoz Iglesias.

Hellsinki és el primer llibre d’Eloi Gimeno i marca l’inici de la seva carrera com a autor. Es tracta d’un treball autopublicat el 2010, on ell mateix assumeix de forma integral i personalíssima totes les arts i funcions vinculades al procés de creació i producció de la seva obra, des de la fotografia i el disseny fins a les tasques d’impressió i distribució.

Hellsinki és una via per a poder entendre Eloi Gimeno, però també és una obra fonamental per a explicar la història recent del fotollibre a Espanya. Benvinguts a l’infern és la nostra petita contribució a aquesta història, un gest més per a fomentar el coneixement i la continuïtat del treball d’Eloi, i el nostre homenatge a un amic.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021