BannerFCC_Bonart
\

Exposicions

"Dimonis" de cabosanroque a l'Arts Santa Mònica

"Dimonis". Arts Santa Mònica, 2021.
Banner_180x180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
L'Arts Santa Mònica compta amb la instal·lació Dimonis del cabosanroque.

El cabosanroque és una parella d'artistes, Laia Torrents i Roger Aixut, que recorren les capacitats performatives de la màquina, l'objecte i el so, obtinguen un relat artístic propi. Els artistes s'influencien dels escrits de Jacint Verdaguer entre el 1890 i el 1893, on assistia a sessions d'exorcisme en un pis a Barcelona. Textos actuals que amb la situació de la pandèmia i la crisi sanitària encara ressonen més.

La instal·lació consisteix en una manifestació artística integrada per 10 dispositius plàstics i sonors, que exploren l'acte comunicatiu, el ritual, els paral·lelismes entre els paràsits i els virus, entre altres aspectes. Les paraules de Verdaguer són el nus que lliga els homes del visible i l'invisible, l'home i la societat, i l'individu i la seva comunitat. És a dir, Dimonis és una obra polifònica on l'espectador acaba formant part d'ella. El públic és posseït pels dos artistes i sense ser conscient executa uns moviments per acabar de completar l'obra.

Es troba vigent del 15 de maig fins al 13 de juny al Claustre Max Chaner. Reservar a artssantamonica@eurotomb.com i per més informació aquí.

Et poden
Interessar
...