FCC-Segell-banner4
El Disseny. Un viatge entre Itàlia i Espanya a la Fundació Enric Miralles

Exposicions

El Disseny. Un viatge entre Itàlia i Espanya a la Fundació Enric Miralles

Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2q2w-MKl4
Amb motiu de la Barcelona Design Week 2019, el Consolat General d'Itàlia a Barcelona presenta El Disseny. Un viatge entre Itàlia i Espanya, una mostra formada per onze projectes ideats per estudiants i professionals italians i
espanyols menors de 35 anys. L'exposició, que va obrir les portes dimarts 12 de juny de 2019 a la Fundació Enric
Miralles, és el resultat del concurs convocat per l'Ambaixada d'Itàlia a Madrid, en col·laboració amb Interni  Magazine, COAM i DIMAD, en el marc de la iniciativa ITmakES.

La mostra, que va ser exposada en l'esdeveniment Interni "Human Spaces" a la Università degli Studi di Milano durant el Fuorisalone 2019, i més recentment a Madrid amb motiu de la Festa de la Repubblica Italiana, està conformada per onze projectes premiats: tres guanyadors i vuit mencions especials. Els tres prototips vencedors han estat produïts per empreses italianes referents en el sector del disseny.

La instal·lació, dissenyada per l'arquitecte Davide Valoppi de l'estudi Noarc, està inspirada en el viatge i constant relació entre Espanya i Itàlia. Les estructures presents en l'exposició, que contenen els tres projectes guanyadors, es caracteritzen per la inclusió de globus vermells de gran diàmetre que fan referència a la imatge romàntica dels viatges en globus aerostàtic, mentre que el color vermell és el nexe d'unió entre les banderes d'Itàlia i Espanya. La mostra també exposa els dibuixos i representacions dels vuit projectes que han rebut una menció especial.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021