BannerFCC_Bonart

Exposicions

Galeria Bennassar / Berger Gallery / Can Quintana

bonart - 24/11/10
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
 

Col·lectiva a Bennassar de Pollença. El dia 20 de novembre s'inaugurarà a la galeria Bennassar de Pollença una col·leciva de pintura i escultura amb obres de John Leaf, Joan Peix, Cerdà Salas, F.M.G., Pedro Flores, Sabala, Joan March, D.A.a., Maria Antònia Cerdà, Joan Barrantes, Miquel Mesquida, Maria Carbonero, Maria Antònia Mir, Antònia Borràs, Amelia Garcia, Aina Font, Miquel Fuster, anna David, Jaume Orejuela, Mateu Canari, Marian F. Moratimos, Toni Dionis, Tudanca, Jesús Coyto, Xavier Llull, riera Ferrari, Miquel Planas, Xavier Salvador i Luis Vidal.

Joves propostes a la Berger Gallery. La galeria barcelonina de l'Avinguda Dional, 505 presenta del 25 de novembre (inauguració a les 19 h.) a l'11 de desembre la mostra Art BCN: Joves propostes amb obres d'Alejandra Atarés, Joan Cabrer, Mercedes Magrané, Berto Martínez i Daniel Rodríguez.

Museu de la Mediterrània. El dissabte dia 27 de novembre a les 18 h. es presentarà en el Museu de la Mediterrània, Can Quintana de Torroella de Montgrí el llibre Els masos del Montgrí. L'acte serà presentat per Enric Saguer, historiador de la UdG i serà acompanyat amb música de violoncel.

Et poden
Interessar
...