FCC-Segell-banner4
Jordi Aligué participa a la mostra \

Exposicions

Jordi Aligué participa a la mostra "El gravat actual a Catalunya" a La Cerverina D'art

Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2Nial nou-180x178


Del 29 de juny al 4 d'agost de 2019 La Cerverina d'Art de Cervera inaugura la primera part de la mostra col·lectiva El gravat actual a Catalunya en la qual hi participa l'artista Jordi Aligué.


Entre els altres artistes que participen a la mostra convé destacar Arnau Alemany, Antoni Aguiló, Marcel·lí Antúnez, Gemma Arnè, Barceló, Fran Bull, Carme Gloria Canals, Joan Cruspinera, Joaquim Chancho, Joaquim Falcó, Rafa Forteza, Carles Guitart, Lluís Ivern, Jordi Labanda, Mariscal, Esteve Martí, Jaume Montserrat, Tano Pisano, Ramon Puigpelat, Víctor Ramírez, Amèlia Riera, Pascual, Carlos Pazos, Jaume Plensa, Josep Maria Riera i Aragó.


Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021