BannerFCC_Bonart
D\'auca en auca i tiro perquè em toca al Museu Marès

Notícies

D'auca en auca i tiro perquè em toca al Museu Marès

Baner_MarDeFons_Bonart_180x180Eude, generic
El darrer dissabte de cada mes i el 21 de desembre del 2019 al Museu Marès de Barcelona s'hi desenvolupa una activitat familiar vinculada a l'auca.

L’activitat consisteix en una visita dinamitzada a l’espai expositiu del Gabinet del col·leccionista, que tindrà com a fil conductor materials que facilitaran una exploració de les diferents peces de l’exposició de forma autònoma per part de cadascuna de les unitats familiars que hi participin, a través d’un joc de cartes que, en lloc de recrear una baralla tradicional, planteja preguntes i dinàmiques per interactuar amb els objectes de l’exposició. Un cop acabada aquesta dinàmica, es proposa un espai de creació i d’acció a partir de la construcció d’una auca a través d’imatges adhesives i retoladors per escriure-hi a sobre.

Aquest projecte s’articula des d’una metodologia constructivista de l’educació, des de la qual es concep el subjecte en continu aprenentatge al llarg de la vida. A través de mètodes de treball com el diàleg, les preguntes i el joc, els diferents agents participants de l’activitat podran construir nous significats en família i des d’una metodologia activa i participativa, que estimuli la creativitat, la reflexió i l’esperit crític dels participants.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...