BannerFCC_Bonart
La biografia més esperada de Walter Gropius, el fundador de la Bauhaus

Biblioteca

La biografia més esperada de Walter Gropius, el fundador de la Bauhaus

BONART_180x180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
L'editorial Turner publica la biografia més esperada de Walter Gropius, el fundador de la Bauhaus, de la mà de l'escriptora Fiona MacCarthy. En el centenari de la creació de la Bauhaus explora la personalitat del seu fundador.

Fa cent anys Walter Gropius fundà la Bauhaus,  l'escola que va introduir una nova concepció de l'art i del disseny. Els noms de qui van participar en aquella sorprenent experiència són gairebé tan importants com la seva producció artística. Kandinski, Klee, Moholy-Nagy, Albers, Breuer, Van der Rohe… Les idees visionàries que li van donar forma cobren vida en aquesta esperada biografia de Gropius.


MacCarthy vincula la seva trajectòria personal  i professional amb els esdeveniments que afrontà durant la seva vida: va servir durant la Primera Guerra Mundial, es va sumar a la revolució que desembocà en la República de Weimar, va patir l'ascens de Hitler i la Segona Guerra Mundial… Així, l'autora ens trasllada, d'una forma meticulosa i absorbent, a la vida quotidiana d'una de les grans figures del panorama artístic del segle xx.

Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...