FCC-Segell-banner4
La dona infinita de Martina Matencio i Mireia Ruiz al Cocolia Design Studio

Exposicions

La dona infinita de Martina Matencio i Mireia Ruiz al Cocolia Design Studio

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021La-Galeria-201602-recurs
El dimecres 3 de juliol de 2019 a les 18 hores al Cocolia Desing Studio (C/Montnegre, 48) les artistes Martina Matencio i  Mireia Ruiz faran una visita guiada només per a premsa per l'exposició 'Infinta Mujer" que ha comissariat la galeria Artig Gallery. Aquesta serà una oportunitat única per conèixer de primera mà el treball d'aquestes dues reconegudes artistes.

Una exposició col·lectiva, comissariada per la galeria digital Artig Gallery, de la fotògrafa Martina Matencio i la pintora i dissenyadora polifacètica Mireia Ruiz, dues artistes barcelonines que han aconseguit un gran èxit professional retratant la seva realitat d’una manera molt personal i atípica. Per a ambdues el valor agregat de l’art és la possibilitat que té de tocar als altres, amb la qual cosa fan gran èmfasi en la comunicació del seu procés creatiu i inspiren dia a dia als seus milers de seguidors en les seves xarxes socials (més de 300.000 seguidors entre totes dues). Aquesta és la primera vegada que aquestes dues artistes col·laboren juntes en una exposició i podrà visitar-se només tres dies, el 3, 4 i 5 de juliol enCocolia Creative Studio, situat al carrer Montalegre, núm. 48.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner