BannerFCC_Bonart
La Sala Amárica acull l\'exposició \

Exposicions

La Sala Amárica acull l'exposició "Durant, després" de Naia del Castillo, Ixone Sádaba i Miren Doiz.

bonart vitoria-gasteiz - 26/06/19
BONART_180x180Impremta Pages - banner-180x178
Fins al 25 d'agost, la Sala Amárica, acull l'exposició Durant, després amb els treballs de Naia del Castillo, Ixone Sádaba i Miren Doiz.

Durant, després es planteja com un projecte obert per pensar sobre la complexa condició de la fotografia avui. És, diguem, una exposició sobre investigacions i combustions de taller, sobre com les idees es transformen i comuniquen a través de les imatges. Les tres autores seleccionades, Ixone Sádaba (Bilbao, 1977), Naia del Castillo (Bilbao, 1975) i Miren Doiz (Pamplona, ​​1980), entenen la fotografia d'una manera comuna, donant especial importància en el seu treball a la pràctica reflexiva en el estudi, al reciclatge d'idees o el re-aprofitament de materials.

Estem vivint un moment de transició cap a una manera nova d'entendre la fotografia que poc té a veure amb el sentit documental que ha predominat al segle XX, un panorama diferent on es generen, sobretot, situacions i processos experimentals. Precisament per la capacitat de retroalimentació de la imatge, a la vegada objecte i representació, aquestes creadores la fan servir qüestionant la seva vessant narrativa i portant-la a altres terrenys que s'entrecreuen amb diferents disciplines expressives, des de l'escultura i la pintura fins a la performance o la instal·lació espacial.

En correspondència amb el sentit especulatiu de l'exploració artística, aquí cobren especial rellevància les fases de treball més que l'exhibició de peces finals; d'alguna manera, s'intenta destapar quins camins recorren cadascuna d'elles per construir la seva obra i quines són les preocupacions que els inquieten en aquest recorregut.

Et poden
Interessar
...