BannerFCC_Bonart
Familiaria celebra a Empúries la seva quarta edició

Notícies

Familiaria celebra a Empúries la seva quarta edició

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)Baner_SantiMoix_Bonart_180x180Un dia a l’any, la seu d’Empúries del Museu d’arqueologia de Catalunya programa una jornada especial destinada a la cultura en família per promoure la descoberta del jaciment a grans i petits. El Familiaria, dia en família a Empúries, se celebrarà enguany el dia 20 de juliol de 2019 de 10 a 20 h. En aquesta quarta edició l’organització amplia els tallers de recreació històrica adreçats als nens i nenes, degut a la seva alta demanda. El Familiaria oferirà visites guiades familiars, visites en 3D al fòrum romà i a l’àgora grega, un concert del reconegut grup familiar Xiula, un concert participatiu de Bufa&Sons o un espectacle teatral itinerant de la mà de la companyia Teatre Nu basat en la faula grega “La llebre i la tortuga”.


El Familiaria és una activitat principalment dirigida al públic del país i pensada per a la descoberta del jaciment grecoromà compaginant cultura i oci. S’hi oferiran una vintena de tallers i activitats pensades per a nens i nenes de totes les edats; alguns dels tallers estaran relacionats amb la història del jaciment, com els tallers d’arqueologia, mosaics, ceràmica, gastronomia romana, taller de màscares de teatre, jocs romans o taller de policromia; però també n’hi haurà de temàtiques diverses com la de pintar cares o un taller d’anxoves de l’Escala.

 

L’entrada del Familiaria dona accés al recinte arqueològic del MAC-Empúries durant tot el dia, amb l’opció a poder dinar als seus jardins fent un pícnic o aprofitant els foodtrucks que s’hi instal·laran. Si es desitja també es pot sortir i tornar a entrar al recinte una estona, per anar a la platja o visitar els voltants del Jaciment.Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...