FCC-Segell-banner4
Art Marbella, cinquena edició d\'un nou concepte de fira d\'art

Certàmens

Art Marbella, cinquena edició d'un nou concepte de fira d'art

bonart marbella - 15/07/19
Eude, genericNial nou-180x178
Art Marbella, dedicat a l'art modern i contemporani, se celebrarà del 29 de juliol al 3 d'agost al Palau de Fires, Congressos i Exposicions de Marbella. Un espai sorprenent en el qual viure tot tipus d'experiències sensorials que van des del goig de la bellesa de les obres fins a la degustació gastronòmica, passant pel delit de poder gaudir d'agradables espais comuns, com la terrassa habilitada aquest any gràcies al mobiliari de l' patrocinador Renson.

A més, proposa en la seva cinquena edició 15en què els projectes especials seran els protagonistes i els espais de les galeries han estat repensats per sostreure a la fredor inherent del clàssic estand, amb el propòsit que les obres de art s'exposin en un espai similar al que es trobaran en l'hàbitat dels seus futurs col·leccionistes.

A través del temps és el projecte comissariat per Violeta Janeiro, una de les comissàries independents espanyoles més prestigioses en el panorama artístic espanyol. Gener reuneix quatre artistes que persegueixen un temps que s'alegra en l'ara. La selecció està composta pels artistes Olmo Blanco de la galeria Metro (Santiago de Compostel·la); Juan del Junco de la Galeria Isabel Hurley (Màlaga); Nuno Sousa Vieira d'Espai Olvera (Sevilla) i Liu Dao de la galeria Pantocràtor Gallery (Suzhour, Xangai, Barcelona, ​​Berlín). Janeiro presenta un conjunt de treballs que contradiuen les lògiques que premien la immediatesa.

All about Eve és el projecte especial que reuneix els treballs més recents de la fotògrafa Maryam Eisler i de l'artista Kamran Diba, l'obra se centra en la pintura semi abstracta i en concret en la seva sèrie Body Parts.

Entre Lurigancho i Badohi, La Llana Viu és el projecte que presenta Pepe Cobo i cia en què els artistes Irene Infants i Pepe Cobo treballen al voltant de la llana amb la manipulació de persones del tercer món, un a l'Índia i un altre en els tallers tèxtils de la presó de Lurigancho a Lima. Infants treballa a partir de la recuperació de la tradició de la llana, potenciant d'aquesta manera el seu valor històric. Ho fa per mitjà de dissenys contemporanis i exclusius. D'altra banda, Cobo crea una aproximació i convergències amb el treball d'Irene Infants, atès que tots els tapissos que conformen el seu projecte estan fets de fils de llana sobre jute, on a partir de fragments trets dels mantons de Manila creen un mestissatge de iconografies, fidel reflex de la barreja de cultures a la qual estem avui històricament sotmesos i influenciats.

Mirades d'una ciutat és el projecte del fotògraf Jesús Chacón que presenta la Delegació de Cultura de l'Ajuntament de Marbella. Pintors, músics cineastes, actors, atletes i escriptors es donen cita davant de la càmera de Chacón configurant el paisatge creatiu de Marbella. L'afany del fotògraf no és personalitzar en els retratats sinó donar notícia dels diferents col·lectius i del sediment que impregna la ciutat.

L'exposició es va poder veure al Museu del Gravat espanyol Contemporani, des del 28 de març fins el 22 de maig de el 2019. Art Marbella també acollirà un projecte especial de Genalguacil Poble Museu, comissariat per Miguel Ángel Herrera Gutiérrez. Des de 1994, amb el naixement de les Trobades d'Art, Genalguacil ha fet de l'art contemporani un pilar fonamental per al seu desenvolupament i transformació. Un quart de segle després, aquest petit poble de la Vall del Genal (Màlaga), de tot just 400 habitants, es distingeix en l'escenari de l'art espanyol per la seva decidida aposta per la creació contemporània.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura