BannerFCC_Bonart
La Menorca dels anys 50, retratada pels fotògrafs pioners

Exposicions

La Menorca dels anys 50, retratada pels fotògrafs pioners

bonart ciutadella - 28/01/12
Banner_180x180Baner_SantiMoix_Bonart_180x180
A través de 170 imatges, l'exposició Menorca anys 50. La vida quotidana retratada pels fundadors del Foto Club del Cercle Artístic de la Ciutadella fa un recorregut fotogràfic per la vida a l'illa de Menorca, a la dècada dels anys 50. A més de l'exposició, recentment ha vist la llum, amb el mateix títol, un llibre fruit d'un ambiciós projecte de recuperació de les fotografies del Foto Club Cercle Artístic de Ciutadella.

La dècada dels 50 va ser un temps de petits grans canvis a Menorca, amb l'arribada del turisme, de la televisió i amb una incipient societat de consum. Un temps on convivien l'arada amb bous i l'arribada d'avions. Un grup de joves pioners de la fotografia varen fundar, en aquells anys, el Foto Club del Cercle Artístic de la Ciutadella, amb l'objectiu de compartir coneixements i experiències.

L'exposició es pot veure del 20 de gener al 15 de març a la Sala de Cultura de Ciutadella; del 20 de desembre al 25 de febrer a la Sala El Roser i del 16 de febrer al 15 de març en el Cercle Artìstic de Ciutadella.

Et poden
Interessar
...