BannerFCC_Bonart
Sa Nostra concedeix 55 beques per artistes i universitaris

Notícies

Sa Nostra concedeix 55 beques per artistes i universitaris

bonart palma - 03/02/12
BONART_180x180BONART-180x180-SADE
L'Obra Social Sa Nostra ha concedit per tercera vegada consecutiva les beques per a iniciar estudis universitaris i per a cursar estudis artístics i de disseny, amb l’objectiu d’impulsar la continuïtat de la formació dels joves de les Illes Balears.

Els ajuts que s’han atorgat arriben fins a 800 euros, quantitat dirigida a cobrir les despeses per la matrícula universitària i els costos per desplaçament. El pressupost destinat a ambdues línies de beques apuja 36.000 euros.

El jurat, format per membres de la Universitat de les Illes Balears i de Sa Nostra, tot tenint en compte els expedients acadèmics dels sol·licitants, ha atorgat finalment 55 beques: 45 destinades a l’inici d’estudis universitaris i 10 destinades a cursar estudis artístics i de disseny de grau superior. Aquestes beques se sumen als Ajuts per a ampliar estudis a l’estranger que, des de l’any 1985, convoca Sa Nostra i a les quals l’Obra Social ha dedicat per al curs 2011-2012 un pressupost de 99.000 euros. En total, l’Entitat ha destinat més de 135.000 perquè els joves de les Balears puguin completar i ampliar els seus estudis.

Quant a la procedència dels becaris, n’hi ha dos de Menorca, un de les Pitiüses i la resta (42), de Mallorca. En l’àmbit de l’art i el disseny, “s'han concedit beques en les especialitats més demandades: 6 beques per als estudis de música i les 4 beques restants per als estudis de disseny i d’art dramàtic.

 

Et poden
Interessar
...