banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Blanc sobre Blanc" entrevista l'artista Antoni Llena i el pintor Lluís Bosch Martí parla de la seva exposició

Bosch Martí, L. "L'etapa jove d'un pintor de 80 anys", Amics del Museu d'Art de Girona, 2021.
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Baner_Esteva_Bonart_360x356
"Blanc sobre Blanc", el programa de ràdio per donar ressò a les arts visuals i plàstiques, produït per Bonart Cultural i dirigit per la periodista Rosa Gil i l’editor de Bonart Ricard Planas amb el suport de Glòria Polls i el tècnic Sisu Garcia, ens presenta aquesta setmana l’entrevista central amb l’artista Antoni Llena. Posteriorment parlem amb el pintor Lluís Bosch Martí.

Ricard Planas i Glòria Polls entrevisten el pintor, escultor i escriptor Antoni Llena (Barcelona, 1943), qui es troba actualment exposant En veu baixa als Espais Volart de la Fundació Vila Casas de Barcelona fins al 25 de juliol. Llena ens comenta l’exposició, confessant la incertesa que tenia davant la mostra retrospectiva que havia de realitzar. També opina sobre la figura del comissari, a més d’altres aspectes expositius i de la seva trajectòria artística.

Per altra banda, coneixem l’exhibició L’etapa jove d’un pintor de 80 anys de l’artista i activista Lluís Bosch Martí (Girona, 1941), vigent a l’Espai 22 fins al 18 de juliol. Bosch Martí parla sobre el procés de l’exposició, el resultat obtingut i la voluntat de realitzar una mostra antològica.

El podeu escoltar en directe cada dimarts de 3 a 4 de la tarda a GironaFM 92.7 o a través d'internet en directe o per podcasts.

https://www.mixcloud.com/gironafm/blanc-sobre-blanc-150621/

 

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat