FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Fluvius", la instal·lació audiovisual que té com a protagonista el riu Fluvià

Pugiverd, P i Pagès, T. "Fluvius", 2021.
La-Galeria-201602-recursq2w-MKl4
El museu de l'Escala està exhibint la instal·lació audiovisual Fluvius de Pere Puigvert (Ventalló, Alt Empordà - 1983) i Torrent Pagès al Museu de l'Anxova i la Sal.

La instal·lació que està pensada per fer sentir un viatge al cor del riu Fluvià és un projecte coproduït pel Museu de l’Anxova i de la Sal de l’Escala, l’Ecomuseu Farinera de Castelló d’Empúries, el Museu de l’Aigua de Salt i Aigua Vilajuïga.

Pere Puigvert anuncia que la proposta és un projecte col·lectiu i multidisciplinari, que sorgeix de la voluntat de vincular tecnologia i natura, convidant al visitant a deixar-se portar pel fet de fluir de l'aigua, experimenta un viatge visual i sonor a partir del riu.

L'element central és una instal·lació audiovisual del Riu Fluvià. La projecció interactua amb la fluïdesa de l'aigua, creant un diàleg entre l'element físic i el representat. El visitant interactua amb l'obra a través de diversos sensors.

Fluvius present fins a l'1 de juliol al Museu de l'Anxova i la Sal de l'Escala. Després es trobarà del 9 de juliol fins al 26 de setembre a l'Ecomuseu Farinera de Castelló d'Empúries i del 8 d'octubre fins al 24 de desembre al Museu de l'Aigua de Salt.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021