FCC-Segell-banner4
Restauració de Sant Sebastià amb la venda de gravats d\'Antoni Vila Arrufat

Notícies

Restauració de Sant Sebastià amb la venda de gravats d'Antoni Vila Arrufat

bonart caldes de montbui - 25/04/12
Nial nou-180x178220317_Verdu_Bonart-180x180
Aquest abril han començat les obres de restauració de l’absis de l’església romànica de Sant Sebastià de Montmajor, que garantirà la conservació de l’edifici, del fresc fet pel pintor Antoni Vila Arrufat després de la Guerra Civil i del retaule renaixentista de Sant Silvestre. L’obra compta amb la direcció tècnica i l’assessorament de Jordi Bonet Armengol, actual director de les obres del temple de la Sagrada Família.

Aquesta primera fase del projecte de recuperació de la petita església arrenca gràcies als 4.250 euros aconseguits amb una exposició benèfica de gravats del pintor Antoni Vila Arrufat, promoguda per la família Vila Delclòs i Aguadé Vila, que va acollir la Sala Delger de Caldes de Montbui el passat febrer.

A aquest import cal sumar l’aportació de 1.000 euros feta per l’Ajuntament a través de l’adquisició de dues litografies: La cuina de Cal Quelot (1938) i La tempesta. Paisatge de Sant Sebastià (1930); l’aportació de 1.000 euros de la parròquia de Santa Maria; la col·laboració del bisbat de Terrassa, que adquireix dos gravats de Vila Arrufat; i l’aportació de la família Oliveras Bagués, també lligats a Sant Sebastià, que ha fet donació d’una joia de la col·lecció Masriera per a la seva venda. (...)

A la imatge, Antoni Vila, mossen Fluriach, Anna Moreno, Jordi Solé i Eusebi Vila.

Et poden
Interessar
...

728x90