BannerFCC_Bonart
\

Exposicions

"Invisibles" d'Alexandra Martorell al Museu de la Garrotxa

bonart olot - 06/08/19
Nial nou-180x178BONART_180x180
Del 10 d'agost a l'1 de setembre, a la sala 15 del Museu de la Garrotxa, d'Olot s'exposa la mostra d'Alexandra Martorell, Invisibles, dones valentes de més de 50. La inauguració de l'exposició s'ha programat per les 12 h del dia 10 d'agost.

Invisibles és una sèrie de retrats de l’artista Alexandra Martorell de dones madures que posen de manifest que existeixen, i que es fan valer, que no perquè compleixin anys s'apaguen, sinó que ens demostren que a la seva edat també poden brillar. En aquests retrats apareixen tal i com son, amb les seves arrugues, amb la seva trajectòria de vida; Són irreverents, valentes i desafiants, orgulloses de portar enrere una història i mil més que encara els queden per contar.

Alexandra Martorell és una artista d'obra polièdrica nascuda a València el 1984. La seva obra fotogràfica s’entén com un procés de reflexió al voltant de la realitat que ens envolta i alhora com una eina d'anàlisi i acció social. Destaquen com a una constant en la seva obra les qüestions de gènere, tal i com es fa patent al projecte Invisibles. Aquest ha sigut possible gràcies a la Biennal Olot Fotografia, un espai internacional de trobada que convida al debat i la discussió sobre la fotografia i tot el que l’envolta. Una cita obligatòria per a artistes d’aquesta disciplina.

Et poden
Interessar
...