FCC-Segell-banner4
Col·lectiva sobre el color vermell a la Galeria Horizon

Exposicions

Col·lectiva sobre el color vermell a la Galeria Horizon

Impremta Pages - banner-180x178Baner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2
Del 10 d'agost al 14 de setembre de 2019, la Galeria Horizon, al carrer Francesc Ribera, 22, de Colera acull l'exposició col·lectiva Aspectes del vermell. 

Els artistes participants són Jaume Amigó, Sabine Friesicke, Esteve Silver, Maria Paola Coda, Lluís Lleó, Rafa Forteza, Xavier Escribà, Silvia Lerin, Ralph Bernabei i Gabriel.

En el cas de Silvia Lerin, exposa una peça de ‘Residuals’, una sèrie que aprofita els elements que queden del seu procés pictòric per desenvolupar nova obra. Utilitza cinta usada, trossos de paper arrencats, etc. que troba al voltant mentre està pintant.

En el cas de Maria Paola Coda, els seels seus quadres tàctils i de gran format injecten color: la poètica de la Mapi respon al treball excepcional de qui conviu amb un món en expansió permanent. Pintura clàssica, intemporal, lírica, suggestiva, atàvica. Som capes de temps, superposicions d’estats d’ànim, còctels d’humors, estrats de pensaments i experiències. La pintura, com la poesia, segueix el ritme múltiple de l’univers.

A la imatge, obra de Maria Paola Coda.

 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-