Expo Josep Coll 2022 baner
La Galeria Manuel Barbié exposarà l\'obra d\'Edward Weston

Exposicions

La Galeria Manuel Barbié exposarà l'obra d'Edward Weston

bonart barcelona - 09/10/12
SET_INTL_ARXIUS_AJBCN_300x250Baner_Esteva_Bonart_360x356
La Galeria d'Art Manuel Barbié del carrer Consell de Cent, 321 de Barcelona exposarà des del 17 d'octubre a les 19.30 h. l'obra d'Edward Weston. La mostra serà comissariada per Victoria Combalía

A partir d'aquesta exposició Laura Barbié-Nogaret seguirà els passos del seu pare i el seu germà. "Aquesta mostra és molt important per a mi ja que, a part de ser la meva primera exposició, va ser concebuda pel meu germà. Aquest anava a ser el seu proper projecte i vaig tenir l'honor de compartir-ho amb ell des del principi. Com un petit i modest homenatge al meu germà vaig decidir continuar-ho i dur-ho a terme".

En aquesta mostra es podrà veure una selecció d'obres molt representatives de l'artista impreses pel seu fill menor Col·le Weston entre 1970 i 1980. Totes elles posseeixen el certificat de la “Weston Gallery”, a la qual la galeria li deu molt per la gran col·laboració en la documentació de les fotografies.

Edward Weston va ser un dels fotògrafs americans més influents del s. XX donada la puresa, la perfecció i la modernitat de les seves instantànies. Va ser uns dels fotògrafs de l'anomenada fotografia directa.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat